Selamat Menyambut Ma’al Hijrah 1435H dari Myprinting2u

Posting sebelum ini admin mengucapkan selamat hari Depavali, tetapi Posting kali ini pilak mengucapkan hari tahun baru kepada semua kaum Muslimin & Muslimat diseluruh Dunia. Cepatnya masa berlalu sampai tak perasan dah masuk tahun Islam yang ke 1435, dari sinilah masanya diambil daripada Nabi Muhammad SAW berhijrah kelangit menunaikan perintah Allah SWT, yang diwahyukan melalui Jibril AS. Bermakna sudahpun berlalu selama 1,435 tahun peristiwa tersebut. Wah!! besarnya pengorbanan beliau terhadap umatnya.

Sambutan tahun baru Islam sebenarnya agak mengecewakan kita semua, apa tidaknya, kalau tahun baru masehi ramai orang yang meraihkannya sampai terbakar KLCC oleh bunga api. Inilah namanya kita masih lagi menjunjung tinggi system SEKULAR yang diperkenalkan oleh musuh-musuh Islam.

Pandai Admin membuat ceramah kan? hehe..sebenarnya copy paste je, so apa-apa pun marilah kita pupuk kembali azam untuk tahun baru ini, semoga hidup kita berkat dah diredhoi oleh Allah SWT.

jangan lupa ye!! kalau nak print baju contact my printing2u.

Leave a Reply