Movie Melayu Sekarang Dah Berani Buat Scene Kamasutra.

Apa yang depa fikir ya.. buat scene-scene macam ni? Loser sangat ke filem melayu ni sampai kena ada scene macam ni baru filem orang nak tengok? Kami tak rasa scene macam ini buat orang nak tengok. Buat orang lagi menyampah nak tengok ada. Inilah contoh penggiat filem di Malaysia hari ini.

Antara Comment yang kami baca kat facebook mengenai movie baru ini, yang ditayangkan pada 28 marc 2013 baru-baru ini.
Dikhabarkan banyak isu-isu sensitif daripada penonton,mereka tidak seberapa gemar dengan cerita Melayu yang ini, dikira sungguh menjijikkan,sampai ada slot yang memaparkan adengan Malam Pertama di atas ranjang (KAMA SUTRA)


Video yang kami Copy Paste daripada Youtube

Leave a Reply