Kenapa Lebih Baik Order T-Shirt Printing Secara Online dari Order Secara Walk-in?

Saban hari dunia dikejutkan dengan kecanggihan teknologi. Perniagaan yang dahulunya secara direct face to face, sekarang bertukar kepada ONLINE. Sejajar dgn perubahan ini, kami di myPrinting2u mengorak langkah menyediakan rangkaian business ONLINE ini agar kami sebaris dgn syarikat2 besar di luar sana.

Kenapa perlu order secara ONLINE?

  • Jimat Wang dan Masa – Boleh jimat wang dan masa. Anda tak perlu buang2 masa utk datang ke premis kami. Nak atur masa bila boleh datang dan terburu2 dengan urusan lain. Terpaksa bersesak2 di jalan raya dan ambil masa juga utk sampai. Kalau ONLINE tinggal klik saja.
  • Banyak Pilihan T-shirt dan Jenis Printing – Boleh lihat di website jenis2 t-shirt dan jenis printing. Semua jenama t-shirt yg digunakan utk printing ada di sana.Boleh padankan dgn barjet yg anda ingin keluarkan utk printing t-shirt ni. Tak perlu nak lihat buku katalog satu2. Di website tinggal klik je.
  • Pembayaran Mudah – Tak perlu beratur di bank. Time kita nak keluar duit/transfer duit kat mesin ATM, masa tu juga lah org lain datang berbaris, tak pun service out. Lagi best time tu juga ada security van datang. Dengan ONLINE tinggal klik je sampai la terbayar
  • Perbelanjaan Mengikut Barjet – Anda boleh padankan jumlah bayaran dgn barjet semasa anda. Kalau tak cukup duit boleh cari lagi. Sebab ONLINE tak ada siapa yg tahu anda tak cukup duit masa tu. Kalau dah depan2, mula la keluar alasan nak pi bank kejab, nak makan kejab. Semasa order secara ONLINE boleh tengok berapa RM yg diperlukan utk setiap order.

Kenapa perlu bersusah-payah kalau boleh KLIK saja.

Jom KLIK order di : https://www.myprinting2u.com.my/