Printing T-shirt di sekitar KL. Harga serendah RM9.90

[Sponsor] Adakah anda sudah mempunyayi Profile Contact yang professional untuk Business Online?. Daftar Percuma sekarang banyak Button Tersedia. WhatsApp, Telegram, Instagram, fb Messenger, direct call & SMS.
Demo Profile: Klik Disini | Register Akaun: Klik Disini

Gildan Sweatshirt Supplier malaysia

Myprinting2u. website printing yang tidak asing lagi di malaysia, kami sudah banyak pengalaman dalam bidang printing t shirt sejak dari pada tahun 2012 lagi, website kami pun antara website yang mendapat ranking SEO yang tertinggi juga dalam carian google.

Banyak service yang kami ketengahkan.

Order melalui online
Order secara menual
Create design online app
custom made online app
create design kemudian boleh publish di website.
sebenarnya ada banyak lagi, tapi saje nak bagi anda selongkar sendiri.

Harga T shirt & Harga Printing

Printing T-shirt di sekitar KLHarga yang kami paparkan adalah sangat munasabah, sama ada harga t shirt ataupun harga printing. Untuk harga baju anda boleh dapati langsung di web shop dan untuk harga pinting plak anda boleh pergi ke link ini http://www.myprinting2u.com.my/manual-printing-order/

Kalau saya nak buat Custom made dengan Myprinting2u boleh ke?

Sudah tentu la boleh, kami mempunyayi pekerja untuk buat baju custom made lebih kurang 13 orang pekerja jahit, semua design kami boleh buat dan kami mempunyayi bermacam-macam jenis kain. Harga yang ditawarkan adalah sangat murah berbanding dengan kilang jahit yang lain, kenapa kami murah? sebab kami tak sub pada orang lain, semua order customer kami buat sendiri.

Bagaimana saya nak berurusan dengan Myprinting2u?

Ok, ini yang ramai orang tak ambik kisah sebenarnya, bila dia nampak je contact no sama ada di website ini atau mana-mana iklan di google dia terus call, bukan tak boleh call, tapi sebenarnya lebih mudah order true online, sebab system yang kami buat sudahpun sempurna. lagi pun pihak kami boleh nampak detail order anda design dan sebagainya, kalau true call pihak kami tak boleh nak balance harga yang kami sebutkan berbanding dengan harga yang ada di website.

Apa yang paling utama yang anda kena ambik tahu jika ingin buat printing dengan kami..

Pilih brand baju ” bole tengok pada menu di header website” sama ada pilihan anda baju Gildan atau brand yang lain

Dapatkan harga baju ” jangan lupa baca sedikit sebanyak description yang kami berikan”

Mulakan Design t shirt anda hari ini. Untuk lebih lanjut cara-cara order yang tepat Boleh Klik Disini

Jika anda buat belian secara Designing app, maka harga printing akan automatic mengikut berapa jumlah warna dan besarnya design tersebut.

Jangan lepaskan peluang, buatlah pesanan anda hari ini dengan Myprinting2u.

LAYARI WEBSITE KAMI http://www.myprinting2u.com.my

Leave a Reply