Kilang Custom Made Baju Korporat di Malaysia Kuala Kumpur

[Sponsor] Adakah anda sudah mempunyayi Profile Contact yang professional untuk Business Online?. Daftar Percuma sekarang banyak Button Tersedia. WhatsApp, Telegram, Instagram, fb Messenger, direct call & SMS.
Demo Profile: Klik Disini | Register Akaun: Klik Disini

Kami di Myprinting2u meyediakan semua jenis Custom made dengan harga yang sangat berpatutan. Anda juga tidak perlu bersusah payah membuat design sendiri, di Myprinting2u telah tersedia Design Software untuk anda membuat Design custom made secara online mengikut cita rasa anda sendiri.

Shirt Custom Made

Tadika Custom Made

Shirt Custom Made

Corporat Shirt Custom Made

Shirt Custom Made

Corporat shirt Custom Made

Shirt Custom Made

Polo T Custom Made

Senarai Custom Made yang Kami Buat.

1. Corporat shirt

Corporat shirt seperti F1 Uniform, baju rasmi kerajaan dan baju pekerja kilang dan lain-lain

2. Baju Sukan Sekolah

Baju sukan sekolah terdiri daripada semua jenis dan semua bentuk design kami boleh buat.

3. Custom Made Untuk Baranding

Yang ini adalah exlusive yang kami tawarkan, mana tahu abang-abang kat luar sana yang nakkan baju branding sendiri untuk di jual kan?. Untuk branding custom made anda boleh mengemukakan bermacm-macam design yang anda mahukan.

4. Tadika Custom made

Tadika Custom Made kami pun tidak ketinggalan, siapa-siapa yang owner tadika  jangan lepaskan peluang harga yang murah kami offer, kami boleh buat segala jenis Design sama ada anda telahpun ada sample ataupun nak kami desingkan semula pun boleh atau anda boleh juga membuat design secara percuma di website kami secara online, tinggal pilih je design yang mana anda nak, dan boleh tukar mengikut cita rasa anda sendiri.

5. Custom yang lain-lain

Kami pun hilang akal apa lagi category custom made ek!, tapi takpa kami boleh buat bermacam-macam custom made, kalau lagi senang yang ada sample, so kami boleh follow je sample anda bagi.

Bagaimana Nak berurusan dengan Myprinting2u.

Senang je sebenarnya sama ada anda terus reka sendiri design di Myprinting2u secara onlne ataupun anda boleh terus menghunbungi kami untuk pertanyaan lebih lanjut melalui Whatsapp

Website untuk buat Design secara Online: http://www.myprinting2u.com.my
hubungi kami melalui Whatsapp: https://hubungi.org/kamarulpro

Leave a Reply