Buat design t-shirt online percuma di Myprinting2u Malaysia

[Sponsor] Adakah anda sudah mempunyayi Profile Contact yang professional untuk Business Online?. Daftar Percuma sekarang banyak Button Tersedia. WhatsApp, Telegram, Instagram, fb Messenger, direct call & SMS.
Demo Profile: Klik Disini | Register Akaun: Klik Disini

buat design t shirt online

Tahukah anda, sekarang website t-shirt printing di Malaysia sudah pun menyediakan servis ini tahu?, ianya senang banyak modern font, yang paling best ada banyak design clip art dia custom sendiri, kiranya ada la menepati cita rasa orang di Malaysia, tidak perlu lagi bersusah payah dah lepas nie kan?

Senang tak guna Online Design tu?

Senang sangat semua dah tersedia tinggal pilih je nak yang mana satu. Tapi kami akan tunjuk ajar sedikit sebanyak disini.

Ok, pertama sekali yang awak-awak semua kena buat adalah bukak website www.myprinting2u.com.my, tapi sebelum itu saya nak jelaskan ada 2 dua option untuk buat design di myprinting2u.

1. Pilih produk T-shirt kemudian buat Design.

Option ini pilih t-shirt catagory, t-shirt apa yang awak-awak semua nak print, kami ada t shirt Gildan, crossrunner, orensport dan t-shirt budget, nak yang mana satu pilih je. klik untuk pergi ke single page shop, Pilih Color dan Size saya ada tunjuk image dibawah ini.

myprinting2u

Awak-awak semua akan di bawa ke designing software.

2. Terus boleh create design tanpa pilih product t-shirt

Option ini just pilih je kat menu tu ” Create” Design a T shirt atau Design a Tailoring awak-awak semua akan dibawa ke designing software.

Yang pertama sekali akan keluar adalah popup pilihan Silkscreen atau Ebroidery awak-awak semua kena pilih la nak buat printing apa, untuk masa sekarang ini kami hanya provide 2 dua printing nie sahaja.

Ok, apa yang awak-awak semua kena buat?

Kotak Merah 1.

Dalam tu ada banyak funsion taw!. Boleh klik untuk full screen, Boleh pilih product t-shirt yang lain, add font, add design, boleh upload design sendiri (kena baca term & condition), boleh buat numbor jersey beserta nama, boleh tengok design awak yang sebelum ini, ada QR Code dan ada juga layer design macam photoshop hehe.

Kotak Merah 2.

Dalam kotak mereah yang ke-2 boleh pilih posision t-shirt, nak depan, belakang, dan side kiri kanan, yang hujung sekali tu untuk pilih warna t-shirt.

Kota Merah 3.

Dalam kotak yang ini, selepas siap design semua boleh save, boleh view design yang tengah buat, boleh zoom, boleh share ke social media, boleh select all dan boleh tukar bahasa.

Kotak Merah 4

Yang ini cuma ada satu funsion sahaja, just boleh tengok detail product t-shirt yang anda pilih tadi.

Ok, harap awak-awak semua faham cara macam mana nak guna Designing T-shirt di Myprinting2u.

Jangan lupa Like Facebook: facebook.com/myprinting2u
Hubungi melalui WhatsApp: Link WhatsApp
Boleh layari terus Website kami: www.myprinting2u.com.my

Leave a Reply